Vill du ha hjälp med upplägget av din träning och hitta vad som passar dig bäst? Du kan nu få hjälp med ett längre träningsprogram. Känner du att du vill ha mer stöd och coaching under vägen med tätare uppföljningar så finns det även möjlighet till det. Se nedan förslag på upplägg. Finns andra önskemål är det bara att kontakta mig så hittar vi en lösning.


Individuellt anpassat träningsprogram från 1 oktober fram till ditt lopp under Vasaloppsveckan.

 

Ska du köra något lopp under vasaloppsveckan? Här är ett tillfälle att få ett personligt anpassat program från den 1 oktober fram till ditt lopp under Vasaloppsveckan. Du har ditt program för hela perioden klart på en gång och får under vägen inspiration och tips för att få en så bra resa dit som möjligt.

Ingår:

  • Vi utgår från ditt nuvarande läge med tanke på din träningsbakgrund, livssituation, träningsmöjligheter och mål med skidåkningen. Du får därefter ett personligt program för hela perioden på en gång.
  • Tillgång till en sluten facebook grupp där du får tips och råd om träning, teknik, mentala övningar osv. Erbjudanden från olika partners dyker även upp.

 

Kostnad: 1500 kr inkl. moms

 

Personlig träningsuppföljning

 

Vill du ta nästa nivå i din skidåkning och ha stöd och hjälp på vägen?

Vi börjar med att ha ett samtal om ditt utgångsläge med tanke på träningsbakgrund, livssituation, träningsmöjligheter och ditt mål med träningen. Därefter gör vi ett träningsprogram anpassat efter dina förutsättningar. Under hela perioden får du stöd och hjälp att utveckla dina färdigheter. Varannan vecka har vi en avstämning hur det fungerar och gör eventuella ändringar i programmet. Mitt mål är inte bara att du ska utvecklas i din träning under perioden utan även att du får med dig kunskap om träningen och lär dig vad som fungerar bäst för dig.

Ingår:

  • Personligt anpassat träningsprogram för varje månad.
  • Avstämning varannan vecka via mail/telefon och efter det eventuella anpassningar i programmet.
  • Tillgång till en sluten facebook grupp där du får inspiration, tips och råd på vägen. Erbjudanden från olika partners dyker också upp.                                                            

Kostnad: 2000 kr/månad eller 10 000 kr för 6 månader.