Om mig


Våren 2022 avslutade jag min elitsatsning inom längdskidor.  Jag har under 20 års tid tävlat på elitnivå och jag har hela tiden strävat efter att utmana och utveckla mig själv som skidåkare och person. En stor faktor till min framgång har varit att söka kunskap och inspiration genom nyfikenhet, utbildning och sammarbeten med väldigt kompetenta personer. Tack vare detta så har jag lärt mig massor om träning, mental träning, kost, återhämtning mm. som jag nu känner att jag vill förmedla till andra som vill utvecklas och nå sina mål.


Under min karriär så har jag alltid utgått från min egen aktuella situation för att hitta nya vägar till utveckling.  Till exempel så utbildade jag mig kring träning under och efter graviditet när jag väntade min dotter 2011. 


Min styrka som coach är att jag kan helheten och på så sätt kan jag hjälpa till att hitta en balans i livet så att alla, oavsett nivå, skall kunna nå sina mål.

Mina egna erfarenheter kombinerat med mina utbildningar gör att jag kan ge feedback som baseras på vetenskap och beprövade metoder.